Det vigtigste for en virksomhed er at skabe sig en solid kundebasis. Dette kan ske på mange måder, men det handler grundlæggende om at skille sig positivt ud og give kunderne en oplevelse, som de har lyst til at dele med andre. Dette kan 3D visualisering hjælpe din virksomhed med at opnå!

Har du altid gerne villet skydive, men er ikke tryg ved at kaste dig ud fra et fly i bevægelse? Har du aldrig rigtigt turde at kaste dig ud fra en bro i bungeejumping? Eller var der en koncert, som du gerne ville opleve, men som hurtigt var udsolgt? Alle disse ting kan du opleve med 3D visualisering!

Mange geniale opfindelser er gjort med et specielt scenarie for øje - men bliver brugt i en anden og bedre sammenhæng, hvor de gør mere gavn. Dette har også vist sig at være sandt for virtuel reality, der kan hjælpe i mange uventede sammenhænge, der ikke kun har at gøre med sjov og spas!

Med 3D fotografering kan i forevige udstillinger, således at de kan blive ved med at glæde jeres kommende gæster og promovere jeres udstillinger!

3D fotografering med enten Matterport eller almindelige 3D/360 graders kameraer giver forskellige muligheder!

3D fotografering letter processen hos en virksomhed, der kunne være interesseret i at købe sig ind i dine lokaler!

9 ud af 10 kunder føler sig i bedre hænder hos en virksomhed, hvis dens hjemmeside er tidssvarende, pæn og nem at bruge!

Det er vigtigt, at du markedsfører din virksomhed på den rette måde, således at dine kunder for alvor kan få et indtryk af, hvad dine produkter eller services kan!

Billeder siger mere end 1000 ord, og når din virksomhed skal have lavet fantastiske billeder af produkter eller omgivelser, så handler det om at skille sig positivt ud. Her kan 3D fotografering være en anderledes måde at inddrage kunderne på, så du får skabt mere opmærksomhed omkring din virksomhed!

 

Kontakt info:

Vrmodel ApS
CVR: 38776533
Christiansgade 17, 2. th.
7800 Skive
Tlf. 41 40 40 45
Email: Info@vrmodel.dk

Guide til at indsætte Matterport rundtur på hjemmesiden

Her finder I en guide til at indsætte Matterport koden.