Ja, selvfølgelig gør vi det! Vi har erfarne 3D fotografer siddende flere steder i landet, så der er med garanti én, der kan hjælpe dig med nogle flotte 3D fotografier.

Matterport 3D fotografering er den mest omfattende og professionelle visualisering. Med en Matterport 3D fotografering får du muligheden for at vise rum og bygninger frem for andre på en så levende måde, at det er som at være dig selv - nøjagtigt som Google Maps’ services, hvor du kan bevæge dig frit rundt i rummene i bygningen. Du får dog en endnu mere detaljeret og virkelighedstro fotografering med Matterport!

Her hos Virtual Reality Models bruger vi udelukkende nogle af markedets bedste kameraer, der udfører billeder af høj kvalitet, som du stolt kan vise frem på din hjemmeside. Herudover har vi også en drone, så vi kan lave alle dine udendørsoptagelser for dig - vi producerer kun de bedste billeder og er ikke tilfredse, før dette er opnået!

Vi er til at få fat i hele tiden, og du har hele tre forskellige muligheder for at kontakte os.

  1. Du kan bruge kontaktformularen på hjemmesiden, som giver os de bedste muligheder for at give et uddybende svar eller tilbud hurtigst muligt.
  2. Du kan kontakte os via mail på: info@vrmodel.dk - vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt.
  3. Du kan ringe til os på: 41 40 40 45, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig i løbet af dagtimerne.

Det simple svar på dette er naturligvis JA! En 3D visualisering gør det muligt for dine potentielle kunder at komme endnu tættere på det, som den service eller det produkt, som de forhåbentligt skal købe af dig, og sikrer dig dermed et ikke ubetydeligt mersalg. I forhold til den pris, som 3D visualiseringen koster, er pengene altså meget hurtigt tjent hjem - og din virksomhed får et mere professionelt ansigt udadtil!

Vi bestræber os altid på at have det færdige resultat klar til dig indenfor så få dage som muligt, men igen afhænger dette af opgavens størrelse og antallet af igangværende opgaver. Vi lover dig til gengæld, at resultatet vil være værd at vente på – dog lover vi for alm. opgaver at det er uploadet og online på under 48 timer.

Som udgangspunkt skal du ikke sørge for noget som helst i forbindelse med 3D visualiseringen - vi har alt det nødvendige udstyr og sætter det hele op selv. De bedste billeder kommer dog, når rummene er pæne og ryddelige, hvilket du måske skal tænke på, inden vi kommer. Og så gør det da ikke noget, hvis du sørger for lidt godt vejr - men det er bestemt ikke påkrævet!

Vi ved godt, at det kan være besværligt at holde bestemte områder lukket for offentligheden, hvis du f.eks. har et feriecenter, og derfor forsøger vi altid at være så hurtige og effektive som muligt. Tidsplanen afhænger i høj grad af opgavens størrelse, men du vil på forhånd få at vide, hvor lang tid vi ca. skal bruge i dine omgivelser. Dog tager en normal 3D model kun ca. 1-2 timer på stedet.

Som udgangspunkt er der ikke nogle opgaver, der er for store eller for små til vores 3D visualiseringer - vi fotograferer alt fra almindelige huse til kontorbygninger og offentlige steder. Du kan med andre ord trygt kontakte os med din opgave, og du vil højest sandsynligt få et stort ’JA TAK’ til din opgave!

Ofte stillede spørgsmål

Vi sidder klar til at hjælpe dig! Vi lever af vores værdsatte kunder, og derfor ønsker vi at yde den bedst mulige service fra start til slut: Der er ikke noget spørgsmål, der er for dumt, og vi er glade for at kunne hjælpe dig til en større opmærksomhed omkring din virksomhed. Du kan enten bruge overstående kontakt-skema, sende os en mail eller give os et kald på telefonen - så vender vi straks tilbage med et tilbud eller et svar til dig!