Til ejendomsmæglere

En bolig er ikke altid let at sælge, og derfor handler det i høj grad om at effektuere tiden. Ikke nok med, at I skal bruge tid på at fremvise mange boliger - såvel med de købsinteresserede.

Af netop denne grund er 3D visualisering af boliger et fantastisk værktøj, hvis du som ejendomsmægler vil sætte skub i et bolig salg! Jeres købere kan få et langt bedre indblik i de forskellige boliger, inden de tager på en fremvisning.

3D fotograferingen giver en fuldstændig virkelighedstro beskrivelse af bygningerne, hvilket sikrer jer imod, at de potentielle købere bliver skuffede, når de ser bygningen i virkeligheden. Det giver med andre ord ganske god mening, hvis I som ejendomsmæglere vælger en 3D fotografering af de boliger, I gerne vil have solgt hurtigt og nemt.

Til erhverv

Hvis I som virksomhed står og skal have udlejet eller skiftet jeres kontorlokaler og erhverv ud, så er det en kæmpe stor hjælp, med 360 graders navigering til at vise lokalerne frem.

Det er tidskrævende og udfordrende at få de rette folk til at besøge erhvervsbygningerne samtidig. Dette kan i høj grad være med til at bremse en lejebeslutning, hvilket jeres virksomhed naturligvis ikke kan være interesseret i.

Det kan meget ofte være svært at beskrive en ny kontorbygning. Hele visualiseringen kan blive vist på møder i virksomhederne, eller den kan blive sendt rundt til lederne, og på den måde kan alle blive ”vist” rundt i kontorerne uden at skulle bruge tid på transport osv. Dét er fremtidens lejemetode!

Til landbrug

Indenfor landbruget findes der ligeledes utrolig mange anvendelsesmuligheder for 3D fotografering, der kan gøre det lettere at vise større maskiner, hele staldbygninger eller enorme fodringsanlæg frem på en let og overskuelig måde

Med vores løsninger indenfor 3D fotografering vil du blive i stand til at give dine kunder et helt forkromet overblik over det, du ønsker at vise frem.

Interesserede kan sidde på deres egen computer og blive ”vist” rundt i stort og småt omkring lokalerne, så de ikke bliver skuffet, hvis de kører den lange vej fra det vestlige Jylland og til det østlige Sjælland for at se det.

Til restaurationsbranchen

Restaurationsbranchen er en branche, hvor der er meget hård konkurrence og stor rift om kunderne. Det drejer sig grundlæggende om at skille sig positivt ud fra alle de andre.

Med 3D fotografering kan du få skabt nogle billeder, der virkelig fanger stemningen i din restaurant. Få formidlet den fantastiske og unikke stemning videre til jeres kunder.

Det skaber et professionelt og seriøst image udadtil, og det er noget, som de fleste kunder sætter stor pris på, når de skal vælge en restaurant til deres næste fødselsdag osv. I vil med andre ord kunne mærke en større efterspørgsel og en større bevågenhed omkring jeres restaurant med 3D fotografering på jeres hjemmeside!

Til kulturinstitutioner

Kultur er noget, der skal formidles på en passende og inddragende facon, således at det bliver højaktuelt for så mange mennesker som muligt.

Dette gør sig især gældende for udstillinger eller kulturelle arrangementer, der selvfølgelig kan foreviges af billeder, men hvor stemningen sjældent når ud til de folk, der måske kunne være interesserede.

3D fotografering er en unik mulighed for at formidle kultur på en anderledes måde. Med 3D fotografering kan være med til at drage folk mod museer, som de ellers ikke lige havde tænkt sig at se. Med andre ord kan vi være med til at styrke kulturlivet i dit område eller besøgstallene på jeres museum, og det kan få nye til at gå på opdagelse i den mere finkulturelle del af verden!

Med 3D fotografering får kunderne mulighed for at komme helt tæt på, og de får dermed et 100 % reelt billede af jeres virksomhed, den bolig i prøver at sælge eller de rammer, som i er stolte af at kunne præstere. Det giver dem et oplyst grundlag at træffe deres beslutninger på, og det giver mulighed for, at jeres virksomhed kan blomstre i takt med den større bevågenhed. Tanken bag 3D fotograferingen er nemlig at bringe jeres kunder tættere på jer, og af netop denne grund skal i vælge en 3D visualisering til jeres virksomhed!