Nordisk film / DR

I 2017 vil der komme 8 episoder af den populære serie "I hus til halsen". I disse udsendelser vil der blive vist Matterport materiale som vi fra Virtual Reality Model ApS har lavet. 

Som de fleste andre opgaver vi får, så er det fra referencer. Dette var også tilfældet hos DR. Filmholdet bag "I hus til halsen" ville finde en stabil og stor udbyder af 3D og valget faldt på os. Vi er utrolig glade for samarbejdet og det bliver lidt sjovere for os at sidde og se de 8 episoder.

DR.dk

Luksushuse.dk A/S

Luksushuse.dk bruger vores Matterport løsninger for at få interaktion på Facebook. De anbefaler det til deres kunder, hvor de fleste benytter sig af tilbuddet.

Luksushuse.dk

SKIOLD A/S

SKIOLD bruger 3D modellerne til at præsentere deres produkter på salgsmøder, via en iPad. Og det virker! Derfor bruger de det mere end de havde forventet.

Skiold.dk

Cafe Helmuth, Skive Aps

Som en del af en større marketing strategi har restaurenten Cafe Helmuth valgt at bruge vores 3D model, for at vise kunder online, hvorfor det her her man skal spise i Skive.

Cafehelmuth.dk

WEBm2 A/S

WEBm2 er online ejendomsmægler som hjælper sælgere med selvalg af boligen. For et lille beløb kan private få solgt deres hus, ved hjælp af pakkeløsninger.

WEBm2.dk

Villadsen Ejendomshandel ApS

Denne nordjyske ejendomsmægler har som mange andre ejendomsmæglere vist interesse. Interessen blev til køb og kan nu nyde en ægte 3D visualisering.

VilladsenBolig.dk

LandboGruppen A/S

LandboGruppens store køberkartotek får det maksimale ud af visualiseringen med vores Matterport løsning. Se vores eksempel med denne stald.

Landbogruppen.dk

Vi lader vores kunder snakke for os

Vil du også blive en del af den voksende skare af yderst tilfredse kunder, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig, og vi finder helt sikkert en løsning, der passer til dine ønsker og giver dig en klar fordel overfor dine konkurrenter!

 

Venligst udfyld dit navn.
Venligst udfyld dit efternavn.
Venligst udfyld dit Email.

Vi lever af referencer

Vores professionelle tilgang til 3D visualisering gennemsyrer alt, hvad vi laver, og derfor har vi valgt at samle en række af vores tilfredse kunders udtalelser på denne underside, hvor du også kan se, hvilke opgaver vi har løst for dem. Det giver dig et indblik i vores fantastiske arbejde, som vi nyder at gøre hver dag, og det vidner i høj grad om vores mentalitet: Vi løser alle opgaver til perfektion, og dagen har kun været god, hvis vores kunder også synes, at dette er tilfældet!

Vi bruger 3D-modellerne til at præsentere nogle af vores luksushuse på en lidt anderledes måde. Det er super fint, at man kan se alle detaljer, og på den måde kan det give vores lejere et ret præcist billede af, hvad de kan forvente. 3D-modellerne er også gode til at illustrere, hvor rummelige sommerhusene rent faktisk er.

Kathrine Højbjerg, Luksushuse