Episode (1:8)

2. maj. 2017 KL. 20:00

Dette afsnit med Maibritt Hansen og sine to tvillingedøtre viser hvor svært det kan være at sidde i en bolig helt alene, hvor det største ønske er at flytte.

De nød forandringen og på kun få dage kom der interesserede til huset. Det endte ud i at det blev solgt, hvilket vi på Virtual Reality Model er meget glade for. Det viser at med en transforvanlig af huset og en anderledes marketing, så kan alle huse blive solgt.

 

 

Episode (2:8)

9. maj. 2017 KL. 20:00

Et lyserødt hus? Det er første gang vi har set det. Men det viser meget godt at ens egen smag ikke altid er den gængse.

Dette er nok det hus der har fået den største overhaling af forbedringer i udseendet. Det meget specielle og bemærkelsesværdige hus blev forvandlet til et roligt og lyst sted at være. Som I kan se på vores 3D model, så er der stor forskell på før og efter.

 

Episode (3:8)

16. maj. 2017 KL. 20:00

I en presset hverdag er økonomiske problemer ikke sjove at takle. I dette hus kæmpede Marie Louise sig tilbage.

Ved dette næsten nybygget hus, har der været rift om nabo-husene - men ikke Marie Louises. Da det er typehuse, så undrer det både ejer og tidligere ejendomsmægler. Men Jesper Nielsen, og Søren Vester ved hvad svaret er. Resultatet kan du se her til i modellen.

 

Episode (4:8)

23. maj. 2017 KL. 20:00

Godt samarbejde, selvom man ikke har valgt at bruge resten af livet sammen. Claus og Rikke viser stort overskud.

Denne fantastisk flotte ejendom viser at når man har stilforvirring, kan det være med til at trække omgivelserne ned. Med små ændringer og med et stramt budget har DR makkerparet igen fået solgt en bolig som havde været på markedet i over 500 dage.

 

Episode (5:8)

30. maj. 2017 KL. 20:00

Havde du også hjertet i halsen, da du fulgte øboerne Berit og Dennis Brandli. Efter 5 år uden et solgt hus var det godt at se at DR makkerparret hjalp dem over stregen.

På øen Agersø havde den lille familie købt sig til drømmen. Drømmen som øboere i skønne omgivelser, men drømmen blev til et sted de følte sig fanget. Skolen lukkede og transport blev til en stor del af deres hverdag.

 

Episode (6:8)

6. juni. 2017 KL. 20:00

Var du også overrasket over den store forvandling, i det lille hus, på Lolland Falster. Vejen virkede måske lang for paret, men med godt samarbejde og en masse kræfter, lykkedes det at vende det 180 grader.

Det er igen overraskende at se hvor meget hvid maling kan gøre, sammen med et ryddeligt hus og klart inddelte rum. Et rum man husker, blev denne gang køkkenet med en modig millitærfarve, som blev en rød tråd igennem huset.

 

Episode (7:8)

13. juni. 2017 KL. 20:00

En klassisk muremestervilla fra 50'erne viste sig at have mange gemte, men flotte elementer. Det gjorde det muligt for duen, at transformere et hus på intet mindre end 280 kvm, fra brunt til herskabeligt.

I et marked som vendte på kun få år, har denne episodes hovedperson fået en økononomisk byde, af hvad der var tænkt som en arv. Vi håber herfra at huset snart bliver solgt, så Jesper Lisberg kan komme videre i sit liv i København.

 

Episode (8:8)

7. juli. 2017 KL. 20:00

Lykken er at få et hus med sin ægtefælde - dog er det ikke altid det vare ved. Derfor er det vigtigt at kunne komme hurtigt videre.

Denne gang er vi på Vestfyn, hvor Agnes Støvlbæk Pedersen har brug for at sælge sit hus. Igen har de brugt vores Matterport løsning, så man online kan se hele huset. Ved siden her kan man denne 3d showcase.

Lyst til selv at have dit hus online?

Som den kære ejendomsmægler Jesper Nielsen altid gør - man skal være lidt anderledes i sin markedsføring for at blive set. Matterport fremvisning af hjemmet er bestemt sådanne en markedsføringsstrategi, som ikke koster en bondegård.

Venligst udfyld dit navn.
Venligst udfyld dit efternavn.
Venligst udfyld dit Email.