Hvad er Matterport 3D fotografering?

Med Matterport får du muligheden for at vise rum og bygninger frem for andre på en så levende måde, at det er som at være dig selv. 

Matterport 3D fotografering er den mest omfattende og professionelle visualisering, som findes på markedet i dag. Det fungerer på mange måder som Google Maps’ services, hvor du kommer helt tæt på omgivelserne og kan bevæge dig frit rundt i rummene i bygningen - men med Matterport får du en endnu mere detaljeret og virkelighedstro fotografering.

 

Materport fakta

  • 90% af ejendomsmæglerene udtalte, at Matterport hjælper dem med at opbygge en større kend- skabsgrad på markedet.
  • 83% er mere konkurrencedygtige på grund af Matterport.
  • 74% vinder flere boliger på grund af Matterport.
  • 89% af køberne på tværs af demografi ser i stigende grad på web- og mobilværktøjer til indsnævre deres liste over ejendomme at se.
  • 41% af boligkøberne fandt det interaktive kort meget nyttige, mens 40% følte det samme om virtuelle ture.
  • 92% af boligkøbere søger på internettet, inden de kontakter en ejendomsmægler.

 

 

Ifølge Apartments.com:

Besøgende på deres hjemmeside bruger 3 - 6 gange mere tid på en ejendom, der tilbyder Matterport 3D- rundvisninger. Med Matterport modtager de 49% flere kvalificerede kundeemner.

 

Ifølge Redfin:

Boliger sælges i gennemsnit 10 dage hurtigere og for 320.000 DKK mere end sammenlignelige boliger tak- ket være Matterports 3D gennemgang og avanceret præsentationsteknologi.

 

Ifølge REA Group:

Købere er 60% mere tilbøjelige til at e-maile en ejendomsmægler og 95% mere tilbøjelige til at ringe direkte om en sag, de har set på realestate.com.au, der indeholder en Matterport 3D Showcase.

Skridt for skridt

Boligscan

Når vi ankommer til boligen har vi et kamera med og et lille let stativ. Dette går vi rundt i huset med og tager billeder med. Derfor vil det være optimalt at lokalerne er ryddet og at det er lukket af for mennesker. Et alm. værelse på omkring 30 kvm. har ca. 4 punkter og vil tage ca. 10 min. Så kan du regne dig frem til hvor lang tid det vil tage hos dig.

Upload i skyen

For at de billeder vi tager i boligen kan blive brugbare til online medier, så skal det igennem Matterports servere. Når alle billeder er taget bliver de derfor uploadet til deres servere, hvor de med deres algoritme gør det til et 3D univers af boligen. Disse store filer ligger på deres servere, hvilket gør det utrolig driftsikkert.

Del online

Fra vi har været ude og fotografere, har vi en normal leveringstid på 48 timer. Om det er fra din hjemmeside, sociale medier eller om du har et helt trejde medie, så er det muligt med et lille stykke kode. Dette vises nedenunder, som også viser de forskellige features som hører til. Her ink. muligheden for at se det i virtual reality.

Muligheder i videoen

 

Vis dit navn eller adresse

Er du en virksomhed som gerne vil have dit navn stående fremme, så brugere kan gå i dine lokaler. Så kan du det her. Hvor der står "Demo Villa" kan der med stort stå jeres navn, så ingen er i tvivl om hvis lokaler det tilhører. Skal du sælge en bolig, så er dette det perfekte sted at skrive adressen.

 

Få overblikket med "Dollhouse"

En bolig kan være svær at overskue, på hvilke rum ligger hvor. Især med en lejlighed som deler pladsen med andre. Her kan du let få overblikket og se fra den vinkel du ønsker. Dette er et imponerende visuelt overblik som man ikke finder andre steder eller hos andre 3D services.

 

Inkorporeret plantegninger

En præcis og virkelighedstro plantegning, hvor man kan vælge hvilken etage man vil se, eller vælge at slå dem sammen. Dette får man med når man køber en Matterport service fra os. Istedet for stregtegninger, kan man se hvordan køkkenet ser ud, helt ned til hvilket stol der står i hjørnet.

 

Virtuel gåtur

At kunne gå rundt i lokaler, hjemmefra, er selvfølgelig den primære oplevelse vi gerne vil give med Matterport. Dette giver en bedre mavefornemmelse af huset eller lejligheden. Dette kan fx give en ejendomsmægler sikkerhed i at de mennesker som vil se boligen er varmere leads end dem som kune har set statiske billeder fra boligen.

Muligheder med Matterport

Der er uendelige muligheder for anvendelse af 3D fotograferingen, og du kan f.eks. som ejendomsmægler bruge det til at vise dine klienters huse frem online, så folk får et mere nuanceret billede af huset, inden de vælger at få en omvisning. Teknologien kan også bruges af nyheds- og underholdningsbranchen til at skabe billeder, som gør folk i stand til at gå på opdagelse i nyhederne. 

Fælles for alle projekterne er dog muligheden for at skabe en bedre oplevelse for dem, der er dine potentielt næste kunder, og dette er i høj grad det, der kan adskille din virksomhed fra resten og lede opmærksomheden over på dine services. De bliver informeret i højere grad, og din virksomhed får et mere professionelt og ærligt udtryk udadtil, som gavner på bundlinjen!

Flot hvid stue i herskabsvilla i Matterport udstillingsmodel

Mærk lokalet - gå, zoom og flyv rundt

Man siger at et billede siger mere end 1000 ord, og da vores teknologi tager tusindvis af 3D billeder, så det er ikke underligt at de er godt til at forklare hvordan et rum føles og ser ud! ? Giv køber, lejere og ejere en mulighed for at se og fornemme helheden i fx. en bygningen som ellers før kun kunne opleves ved et tidskrævende besøge. Ved brug af vores 3D fotografering kvalificerer du din næste lejer/køber/ejer, ved at gøre ægte interessenter mere interesseret. 

Stor spisestue i villa til salg i Matterport model

Mulighed for at sælge din ejendom hurtigere

Den nye mulighed for at forstå et sted eller ejendom i en hver detalje uden at skulle der hen først, giver dig unikke planlægnings- og forståelses-muligheder i forbindelse med du søger nyt kontor, ny bolig eller planlægger en vigtig ting.

 

Guide til implementering

Skal du rent faktisk stå for at Matterport videoen skal ind på jeres hjemmeside, eller på de sociale medier, så kan du selvfølgelig skrive til os. Dog kan du finde alt hvad du behøver i denne guide, som du downloader ved at trykke på billedet.

 

Eksempel på kode til hjemmesiden

Her er der et eksempel på den kode du kan sætte ind på hjemmesiden. Så skal der bare skiftes video ID, så kan den indsættes direkte: <iframe width="100%" height="480" src="https://my.matterport.com/show/?m=6H9JQjodb2v&amp;utm_source=hit-content-embed" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Interesseret?

Giv dine kunder en fantastisk oplevelse, som de vil huske dig for med brugen af professionel 3D visualisering og virtual reality på din hjemmeside!

Vi tilbyder forskellige services, og du skal blot kontakte os for at blive klogere på muligheder for mersalg ved brugen af 3D visualisering - vi har ekspertisen!Venligst udfyld dit navn.
Venligst udfyld dit efternavn.
Venligst udfyld dit Email.