360 graders billeder af omgivelserne

En ekstra mulighed for at skabe en god, interaktiv oplevelse er 360 graders panorama billeder. 

Med denne mulighed, så kan I udvælge specielle steder som I gerne vil have ekstra opmærksomhed på. Det kan være udendørs og indendørs - selvom det ofte er de udendørs billeder vores kunder vælger.

360 graders billeder giver dine potentielle kunder en mulighed for at se omgivelser fra et bestemt sted. De kan dreje sig fulde 360 grader rundt, og dermed får de et fantastisk indblik i, hvad der venter dem. Billederne tages i en høj opløsning, hvilket sikrer dig et godt resultat at vise frem til alle dem, der er interesseret i boligen eller din virksomhed.

 

Eksempel på 360 graders udendørs billeder

I dette eksempel er der kun én version af 360 graders fotografering, men vi kan tage så mange som I ønsker. 

Aktiver modellen ved playknappen og tryk på billedet nederst til venstre som er kaldt "Baggård".

Her kan I og jeres online besøgende gå opdagelse - ikke kun indvendig i boligen eller virksomheden, men nu også udvendig.

Hvem henvender 360 graders fotografering sig til?

Denne løsning er særdeles velegnet til ejendomsmæglere, som vil vise omgivelserne omkring boligen. Det er dog også en populær løsning til feriecentre, museer, m.m. som har steder af ekstra interesse som skal gøres opmærksom på. Med indendørs panorama billeder kan du vise dine bygninger frem, som de rent faktisk ser ud, og du skal ikke nøjes med kedelige billeder, der ikke har nogen dybde, og som i bund og grund ikke siger ret meget om de fantastiske faciliteter og muligheder, du kan tilbyde folk.

Det er gratis at forhøre sig.

Kontakt os endelig for et tilbud på din opgave - vi sidder klar til at hjælpe dig!

Vær med på moden og brug 360 graders fotografering til at styrke din virksomhed og tallene på din bundlinje! Vi leverer en komplet løsning, der giver stor opmærksomhed omkring din virksomhed - det skaber en ny, potentiel kundestrøm.Venligst udfyld dit navn.
Venligst udfyld dit efternavn.
Venligst udfyld dit Email.