Traditionel plantegning

Hvis du læser dette, så er det fordi du gerne vil have en plantegning med i handlen.

Det kan vi selvfølgelig give dig, da vores kamera automatisk opmåler alle rum med infrarød laser. Så i stedet for at både have en alm. fotograf ude og en der skal lave plantegningerne, så gør vi det i samme runde - til billigere pris, ink. flere services som fx. virtual reality, 3D plantegning og 360° udendørs billeder

DOWNLOAD PRØVE PNG BILLEDE

DOWNLOAD PRØVE JPG BILLEDE

DOWNLOAD PRØVE PDF

Plantegninger i 3D

Med 3D plantegningen giver du et bedre indtryk af rummet størrelse og om sofaen nu kan stå i hjørnet. Det giver en bedre forsåelse og størrelse af det enkelte rum.

Dette giver din kunde muligheden for at både danne sig det det nødvendige oveblik over ejendommen og fordybe sig i mål og størrelsesforhold igennem din plantegning.

DOWNLOAD PRØVE PNG BILLEDE  

DOWNLOAD PRØVE JPG BILLEDE  

DOWNLOAD PRØVE PDF

Fordelen ved at købe alm. og 3D plantegninger hos os 

✓ Vi gør både hvad en fotograf og en opmåler gør i samme omgang.

✓ I sparer tiden at organisere med 2 personer, som skal ud til boligen.

✓ I mindsker omkostningerne ved kun at sende én person for at gennemføre målingen.

✓ I sparer ventetiden for at få tilsendt materialet fra 2 forskellige personer.

✓ 2 udgaver af plantegninger, som giver 2 forskellige udtryk:

  • Traditionel professionel plantegning, med tydelige opmærkning i høj opløsning, ink. lokalerens indvendige mål, rummenes navne, dørenes åbne/lukke retning.
  • 3D plantegning som giver en virkelighedstro følelse af boligen.

✓ Samlet pakke af PDF, PNG og JPG filer, som nemt kan videresendes og linkes til på jeres egen hjemmeside, sociale medier, m.m.

 

3D plantegninger med Matterport

Når man skal sælge eller leje boliger ud i dagens Danmark, så kræver det meget ofte, at man skiller sig positivt ud fra alle de andre bygninger, der er på markedet - gør det med plantegningen.

Matterport er en speciel 3D teknologi, der benytter et enkelt kamera til at lave detaljerede 3D billeder, der bl.a. involverer infrarød stråling. Denne stråling måler automatisk afstande i rummet omkring kameraet, hvilket giver en særdeles nøjagtig opmåling, der giver den mest præcise plantegning. 

Denne løsning er især god for ejendomsmæglere, der kan skabe ny interesse omkring kontorbygninger og lignende, hvor markedet ofte er svært og hårdt!

Sådan får du din 3D plantegning!

Vores plantegning løsning er et tilkøbsprodukt, hvor du skal have købt vores Matterport pakke. For en lille ekstra pris kan du dermed få disse alm. og 3D plantegninger med. Efter vores kamera har været ude og fotografere og målt din ejendom, sender vi den samlede pakke til dig via mail. Du modtager plantegningen som både PDF, PNG og JPG filer. Fristet? Så giv os et kald eller email!

Interesseret?

Få et uforpligtende tilbud på en Matterport 3D plantegning!

Hvis du er blevet fanget af ideen om en plantegning og opmåling i 3D med Matterport, så er det bare med at kontakte VRModel.dk. Her kan du få et uforpligtende tilbud på netop din opgave, og der bliver brugt det nyeste og bedst finpudsede udstyr, der skaber fantastiske resultater hver gang.

En god plantegning er alfa og omega for et salg, og dette kan VRModel.dk i den grad levere - også selvom du ønsker en mere traditionel plantegning, men bare har brug for helt nøjagtig opmåling af dine rum. VRModel.dk består af et yderst professionelt og erfarent team, som kan opfylde alle dine ønsker omkring Matterport og plantegninger!

Venligst udfyld dit navn.
Venligst udfyld dit efternavn.
Venligst udfyld dit Email.