Billeder til online brug er med i Matterport pakken

Billeder til hjemmesider skal komprimeres, da det ellers gør hjemmesiden langsom. Derfor kan vi tilbyde at I får disse billeder med i pakken når I køber en Matterport 3D fotografering. Så får I alt i én pakke - uden yderlige onkostninger!

Vi kan med vores Matterport kamera udtrække alm. billeder til fx. en bolig. Så vil I både kunne tilbyde Matterport modellen online, samt have et alm. billede slideshow sammen med dette.

Dvs. at I ikke behøver en fotograf til disse billeder. Vi sender dem sammen med Mattrport udstillingsmodellen, så I både har 3D modellen og almindelige billeder at fremvise.

Reklamebilleder af høj kvalitet kommer ikke af sig selv

Når du har brug for gode reklamebilleder til din virksomhed, så er det vigtigt at huske på, at billeder af høj kvalitet ikke kommer af sig selv.

Bare fordi man har et godt kamera med en høj opløsning, er det ikke sikkert, at reklamebillederne bliver gode. Det er de små lys-ændringer og farveeffekter som gør forskellen.

Gode reklamebilleder kan stå alene, og hvis din virksomhed trænger til nye eller bedre reklamebilleder, så kan det godt betale sig at få en professionel til at gøre det for jer!

Mange forskellige muligheder og vinkler

Når man vil sælge skal have overbevist kunderne om, at det produkt eller den service man tilbyder, er den bedste på markedet.

Af denne grund kan det være særdeles gavnligt at have mange forskellige muligheder og vinkler på det produkt eller den service, man gerne vil have vist frem. Det er ikke helt ligegyldigt, om du vil have taget gode billeder af fysiske produkter eller af omgivelser, der er unikke for din virksomhed.

Det kan derfor ikke understreges nok, at reklamebilleder altså er det første, dine kunder vil lægge mærke til, når de ser dit materiale. Derfor kan det mærkes på både bundlinjen og/eller liggetiden, hvis du får en professionel til at tage nogle smukke reklamebilleder for dig. 

Vi har erfaringen med alle de forskellige måder at tage billeder på, og vi kan derfor lave unikke, smukke og ikke mindst sælgende reklamebilleder, der er tilpasset lige netop din virksomhed og det, i står for. Derfor kan du trygt overlade den betydningsfulde opgave til os - du vil bestemt ikke blive skuffet!

Christian Heltzen, CEO & ejer

Der er absolut ingen tvivl om, at ordentlige reklamebilleder giver det bedste indtryk af jeres virksomhed, og det er noget af det første, der møder kunderne, når de oplever jeres hjemmeside eller reklamemateriale. Derfor er det utrolig vigtigt, at reklamebillederne er af høj kvalitet og ser professionelle ud, således at alting bliver præsenteret på bedst mulig måde. Der er ligeledes mange forskellige måder, hvorpå billederne kan tages, og det er de færreste, der har udstyret til at lave mange forskellige typer af billeder; de forskellige typer giver et mere alsidigt billede af din virksomhed og kan være med til at øge dit salg betragteligt.

Få højkvalitetsbilleder til jeres reklamemateriale.

Vi skræddersyr en løsning til jeres behov.

Få en professionel fotograf til at tage dine reklamebilleder, så du er sikret det bedste resultat! Hvis du kontakter os, kommer vi med de løsninger, der er bedst for lige præcis dit reklameønske eller situation, om I vil have billeder direkte fra Matterport kameraet eller om I vil have nogle højtopløslige billeder fra et professionelt kamera.Venligst udfyld dit navn.
Venligst udfyld dit efternavn.
Venligst udfyld dit Email.