Vis hvad du sælger med VR

Det har åbnet en verden af nye muligheder for, hvad man egentlig kan vise frem online, og det er faktisk blevet så fintunet, at kunder sjældent behøver at se omgivelserne i virkeligheden, før de træffer deres beslutning om at købe de forskellige services.

Dette er bestemt noget, som du bør overveje at implementere i din virksomhedsstrategi, da det vil skabe gode resultater på bundlinjen set i forhold til en hjemmeside, der kun tilbyder flade og intetsigende billeder.

Fremtiden er helt sikkert virtual reality, og det er bare med at komme med på vognen og tage del i de glæder, som VR-teknologien bringer med sig!

Benyt virtual reality i din egen virksomhed

Som sagt er det ikke alle kunder, der lige har et VR-sæt liggende hjemme i privaten, og derfor er det en oplagt chance for at invitere kunderne ned i din virksomhed for at gå på opdagelse.

Hvis du i forvejen har fået lavet nogle fantastiske 3D visualiseringer med enten Matterportudstyr, så er den helt gennemførte oplevelse at gå på virtuel tour med et par 3D briller på, hvilket du vil kunne tilbyde i din virksomhed. Det vil give kunderne et større incitament for at besøge jeres virksomhed, hvilket bringer jer tættere på hinanden.

Herudover giver det nogle fantastiske muligheder i f.eks. en ejendomsmægler forretning, hvor jeres sælgere måske har valgt at benytte en 3D visualisering til at sælge deres bolig, og hvor i kan bringe køberne tæt på huset ved brugen af 3D-briller i jeres forretning.

Den fuldendte oplevelse

Alt i alt drejer 3D visualisering og virtual reality sig om at give de potentielle kunder den bedst mulige oplevelse, når de besøger jeres hjemmeside.

Det er kunderne, der skaber resultaterne på bundlinjen, og med 3D visualisering med mulighed for brugen af 3D-briller vil i kunne give jeres kunder den ultimative og fuldendte oplevelse, som helt sikkert vil blive værdsat

Det kan skille jeres virksomhed fra resten af flokken og gøre jer unikke og fremtidssynede i et marked med stor grad af konkurrence. Der er ingen tvivl om, at fremtidens kunder vil stille virtual reality højt, når de skal lede efter f.eks. feriesteder, og du kan vælge at være med fra starten af!

Vigtige produkter til forevigelse i virtual reality!

Sælger eller køber man fx et privat fly eller en stor luksus båd er normalle billeder eller video slet ikke nok til at give en forståelse for hvad det er man "kigger på". Og hvis folk skal rejse langt for "bare at kigge" så begrænses ens købs/salgs muligheder sig hurtigt...

En RV model kan bruges som en foreviggørelse af et specielt øjeblik, som fx en fernisering, en bestemt måde eller rækkefælge at have ting sat op, og nogle steder bruges vores VR modeller simpelthen til at vise et detaljeret situations billede på fx konstruktions- og bygge-pladser.

Endnu engang giver VR blot kunderne flere muligheder for at se rummene og ejendommene an, inden de vælger at bruge tid på at køre frem og tilbage fra en rundvisning - de kan klare flere rundvisninger på én dag med et par 3D-briller på næsetippen! Er det en nybygget mølle, en kunstudstilling, en offentligt plads eller en svinestald, så kan det lade sig gøre at skab en 3D virtual reality model som så kan deles med de rette.